Wouldn't mind wearing

Jeg ville bestemt ikke have noget imod at iføre mig ovenstående outfit i dag. Det altså hvis det ikke var fordi det stadig føles som vinter. Ikke desto mindre synes jeg det er ret cool, og jeg elsker modspillet mellem det sporty og det feminine. De høje sandaler er den perfekte kontrast til den meget sporty kjole, og så matcher de hørebøfferne ret godt i farven. Blondeundertøj er jo indbegrebet af feminint, og når jeg har et mere råt outfit på synes jeg det er ekstra fint med blonder inderst inde. Kontrasterne må meget gerne være der, selv om de ikke altid kan ses.

Jeg overvejer meget at klikke både kjolen og skoene hjem. Normalt dyrker jeg ikke den sporty stil ret meget, men denne kjole faldt jeg for, og med de rette accessories kan den nemt styles op. Disse hvide heels fra Gwen Stefanis samarbejde med Zalando synes jeg f.eks. også passer super godt til kjolen, da de er lige i stil med Adidas logoet hehe. De er lidt mere edgy end de fine sarte sandaler.

Man bliver altså fristet af at surfe sådan rundt mellem diverse webshops. Det er lidt farligt. Jeg har lagt noget i kurven flere steder, men skal naturligvis lige have foretaget en udrensnings runde, så jeg får begrænset mig lidt. Bl.a. har jeg også kig på nogle hvide sandaler med hæl, en højhalset crop top og en kjole med dyb rygudskæring. Man skal vel have lidt nyt ind i forårs garderoben. Jeg var nede på studiet i går for lige at få en lille fredagsøl, og det endte ud i fest om aftenen. Jeg må indrømme at jeg virkelig godt kan se på min garderobe at jeg mangler lidt nyt. Havde helt tøjkrise i går haha, så det er vel en meget god undskyldning for at købe nyt.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...