Jeg har faktisk tidligere i denne måned sagt min lejlighed op, hvilket vil sige at jeg flytter fra Herning til sommer. Hvad planerne er efterfølgende er stadig lidt uklart, men det kommer jeg nok til at fortælle mere om en anden dag. Ikke desto mindre står jeg lige nu og ser på hvilke ting jeg skal have med og hvilke ting jeg skal have solgt.

Mine fine pendler, som I måske har set på min Instagram, har jeg faktisk først fået hængt op i min lejlighed for et par måneder siden, og de skal helt bestemt med mig. Jeg er ret glad for de look mine lamper har og har fundet nogle lidt i samme stil til inspiration. Som jeg også har nævnt her inde før så er jeg ret vild med industrilooket når det kommer til indretning.

Inde hos luksuslamper.dk er der en hel del forskellige lamper at vælge imellem. Bl.a. pendler, men også gulvlamper, væglamper og loftlamper. Se udvalget af lamper her. Jeg ved ikke med jer, men jeg synes i hvert fald selv det er rart med inspirations collager eller moodboards om I vil, når jeg skal på jagt efter noget nyt til boligen.

/ I samarbejde med luksuslamper.dk

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...