Måske er der mange, ligesom jeg selv der er begyndt at tænke på at sommeren kun er 3 måneder væk nu! Jeg har i løbet af vinteren booket min sommerferie, som i år går til Tyrkiet på et lækkert sports resort. Efter jeg har booket rejsen, er det ligesom blevet lidt mere virkeligt det der billede af mig selv i bikini, og det motiverer mig altså ekstra meget til at give den en skalle i fitness centret. F.eks. er jeg begyndt nu at have mere fokus på mine arme, og fra maj skal jeg øge kiloene på vægtstangen når jeg squatter, laver lungees og dødløft. Jeg kan godt lide at sætte mig nogle små delmål for at nå et større mål.

Ikke desto mindre er trænings outfittet også en stor del af min motivation. Jeg vil gerne se bare lidt godt ud – så godt som det nu er muligt med røde kinder, ingen make-up og sveden dryppende af mig. Pointen er at jeg føler mig bedre tilpas i træningstøj jeg har det godt i. Jeg har mine favoritter, som mine Calvin Klein trænings tights, mine Nike sports-bh’er og mine trænings toppe fra mærket Jenni. Jeg fandt det i Macy´s sidst jeg var i New York, og når nu det hed Jenni, blev jeg næsten nødt til at købe det.

Trendsales kører lige nu deres kampagne Fit i 2015, hvor de motiverer til at komme i form på budget. Vidste I at op imod 85% at det sportstøj der sælges på Trendsales aldrig er brugt? Det giver os som købere gode muligheder for at få fat i lækre mærker som Kari Traa, Nike og Alexander Wang for H&M til overkommelige priser. Jeg er faktisk selv med til at bidrage til den store procentdel af træningstøj der sælges ubrugt. Jeg har nemlig disse Fashionable fit for NLY sport trænings tights til salg. Jeg er SÅ ærgerlig over de ikke passer mig, for de er lige mig, og iøvrigt ret unikke. Heldigvis kan jeg sælge dem på Trendsales, så en anden kan få glæde af dem til sin træning.

/ I samarbejde med Trendsales

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...