Jeg stødte for kort tid siden på disse lækre headphones fra Frends hos en af de amerikanske bloggere jeg følger. Siden da har jeg ikke kunne få dem ud af mit hoved. Mine favoritter er helt klart de to jeg har sat ind i collagen ovenfor. De hvide med rosaguld og de sorte med chancerende farve alt efter hvordan lyset rammer. Jeg synes de er vildt cool, og jeg ville elske at træne med sådan et par på hovedet. Desuden er de jo en virkelig fed accessory til mine outfits. Det har jeg aldrig prøvet før, altså at style mit outfit med et par hørebøffer. Jeg ved de kan købes hos Urban OutfittersRevolve og Nordstrom (billigst), men de forhandles også i Danmark hos elliao.dk til 1595 kr. Jeg synes det er mange penge for en accessory, men de er alligevel ret konkurrencedygtige på prisen sammenlignet med B&o Play og Beats by Dre. headphones. Skal. Skal ikke!?!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

A while ago I spotted another blogger with these cool headphones from Frends. Since then I haven’t been able to get them out of my head. My favorites are the to colors shown above; white with rosegold, and black with oily contrast color that changes when the light hits them. I would love to wear such a pair while working out, besides it’s a really cool accessory to my outfits. I have actually never worn headphones as an accessory before but with these, how could I not? I know the Frends headphones can be bought at Urban OutfittersRevolve and Nordstrom. Which pair is your favorite?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...