Har I fået et kig på H&M’s nye Studio kollektion, som rammer butikkerne 12. marts? Jeg har så småt luret, og jeg har ovenfor udvalgt mine favoritter. Kollektionen er inspireret at Miami, og har et humoristisk tvist. Den indeholder også mange 70’er inspirerede items, men det er vel ikke nogen surprise. Jeg er især ret vild med den lange kimono-ting med pailletter. Jeg synes det mørkegrønne og den lyserøde komplimenterer hinanden så godt, og jeg kunne lige forestille mig selv tulle rundt i den på min feriet til sommer. Både ved poolen hvor den let kan slynges ud over en badedragt, men også om aftenen med et bælte i taljen, og nogle fine sandaler til. Jeg skal dog lige ned i butikken og se og føle på den først. Er I faldet for noget i kollektionen?

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Have you had a look at H&M’s new Studio collection already? I have chosen my favorites above. I especially like the long sequin embellished kimono-thing. The dark green and the pale pink match each other so well. I can imagine myself wearing it on my vacation this summer. Both by the pool on top of my bathing suit and in the evening as a dress, just paired with a belt in the waist and some cute sandals. Do you guys have any favorites from the collection?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...