Adlinks:  jeans / BDG via. Urban Outfitters Alternative here, jumper / Moss Copenhagen, boots / Miss Selfridge similar here on sale!, lipstick / MAC All fired up

Dette var hvad jeg var hoppet i i søndags, da min søster og jeg skulle ud på Amager og spise brunch. Vi havde været i byen aftenen før, men alligevel vågnede jeg allerede ved halv 10 tiden. Det ligner absolut ikke mig. Jeg havde i julegave givet min søster et gavekort til Wulff & Konstali, så vi kunne prøve deres brunch. Jeg har læst meget godt om stedet her i blogland, og selv om mange af jer måske også har læst en del om det, så tænker jeg alligevel at komme med et lille review af det en af dagene. Der var lidt ventetid da vi ankom, så vi fik lige disse billeder i kassen mens vi ventede.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I wore this outfit last Sunday when my sister and I went out for brunch. What better way to spend your Sunday? Especially after a festive Saturday night. We went to a bakery/café called Wulff & Konstali. I’ll bring a short review of the place soon.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...