Dress / Mango, coat / Stylebutler here on sale, boots / Miss Selfridge, bag / Forever21, scarf / Pieces

Jeg er lidt bagud med at få postet outfits her på bloggen, men her er langt om længe et fra modeugen. Katrine, som jeg fulgtes med en del under modeugen, tog billederne her af mig på Christiansborg slotsplads, mens vi ventede på at en af de lækre fiat500 skulle komme og køres os til næste show. Jeg havde faktisk glædet mig til at have min nye pels på under modeugen – ikke mindst fordi den er dejlig varm, men jeg må indrømme at jeg også havde haft nogle skræmmende billeder i mit hovede ad nogle forargede damer som ville smide rød maling på mig, når jeg kom ud fra shows, mens de råbte “Fur is murder, muuuuder!” Det skete heldigvis ikke! Det er måske mest i ‘Sex and the city’-land hehe.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I’m a little behind on posting my outfits from Copenhagen fashionweek but here’s the first one nevertheless. I actually looked forward to wear my new fur coat during fashionweek – especially since it’s so warm to wear, but I admit I have had some scary thoughts about women that would throw red paint at me and yell “Fur is murder, muuuuder!” as I walked out from the fashionshows. Fortunately that didn’t happen. Maybe it mostly happens in the land of ‘Sex and the city’ haha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...