Jeans / BDG via Urban Outfitters, coat / Stylebutler, boots / Miss Selfridge, scarf / Pieces, hoops / H&M

I går havde jeg min nye pelsjakke på for første gang, og jeg tror jeg kommer til at bruge den en hel del, mens det er sæson for det. Jeg kan mærke helt ned i maven er jeg er virkelig glad for den. Det lyder helt åndsvagt, men det må næsten være det tætteste jeg har været på materialistisk lykke haha. I dag er jeg til barnedåb hos min veninde, og jeg har bl.a. købt Pegebogen til de lidt finere børn til hendes lille datter. Inden i er der billeder af bl.a. champagne, kaviar og en yacht, med ordet skrevet under hvert billede. Jeg har efterhånden set den et par steder her i blogland, og nogle af jer har måske også? Ikke desto mindre vil jeg give tippet videre. Jeg synes det er en sjov lille gave at give.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I wore my new fur coat yesterday and I predict that I’m going to wear it a lot this season. Today I’m at my good friend’s daughter’s baptism, so this post is going to be a short one. See you guys!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...