Håber I fik nogle gode julegaver. Skindlufferne her er dog ikke en julegave, men en adventsgave jeg fik af min søster. Hun havde været så sød at købe adventsgaver til mig, og sendt dem helt til Jylland hehe. Lufferne er fra H&M og er så rare og bløde og varme at have på. Jeg tænker også at smide lidt billeder op af nogle af mine julegaver. Alle gaver er dog ikke foto-værdige. Nok sætter jeg pris på de gavekort jeg har fået – de kan jo altid bruges, men de behøver vist ikke en plads på bloggen.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I hope you all got some very nice gifts for Christmas. I got these gloves earlier in December. They are so soft and warm to wear. Just the right thing for this time of the year. I’ll show you some of my Christmas gifts very soon.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...