Glædelig jul allesammen. Håber I havde en dejlig aften. Vil lige vise jer mine nye øreringe,som jeg købte lige inden jul. Jeg er blevet lidt hooked på hoops igen. Jeg synes faktisk det ser rigtigt fedt ud, når de er stylet lidt street. Og de skal virkelig styles rigtigt for at ikke at få flashbacks tilbage til mine teenageår, hvor jeg gik med hoops i alle mulige neonfarver og størrelser. Det er alligevel en tand for J-Lo til mig haha! Jeg smider et outfit på bloggen i morgen hvor jeg har dem på. Hvad synes I om hoops, er I med på dem?

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Merry Christmas everyone! I just want to show you my new earrings that I bought just before Christmas and wore on Christmas eve, I remember my teenage years where I owned a lot of hoops in different colors and sizes. Not a great memory! I have started to really like hoops again but styled a little differently though. I’ll show them in an outfit on the blog tomorrow. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...