Jeg fandt denne strik bluse forleden i Gina Tricot. Til 49 kr. så skulle man næsten være et skarn ikke at købe den. Det er faktisk mit første januar-udsalgskøb i år. I kan finde den her. Jeg elsker at gå i striktrøjer om vinteren, og denne er ret perfekt til en dag som i dag, hvor vejret bare er trist, regnfuldt og blæsende. Lige nu sidder jeg bare under mit rare uldne tæppe og blogger og får ordnet lidt praktisk. Jeg skulle have været afsted i fitness i formiddags, men jeg orkede ikke at cykle 8 km i det møgvejr, så i stedet satte jeg Gossip Girl på og spiste hjemmebagt brownie til morgenmad haha. Så nu er træning udsat til senere i eftermiddag, når stormen (ifølge DMI) har aftaget. Håber I nyder jeres fredag.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I bought this cable knit jumper the other day with 66% off so I couldn’t resist. You can find it here. I love wearing comfy knit jumpers during the winter and it’s perfect on a rainy day like this one. Hope you all have a nice day.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...