Julegaver til ham

Nu har jeg jo lavet et indlæg med gaveidéer til pigerne, så her er mit bud på nogle gaveidéer til herrerne. Tøj og parfume er ko klassikerne, men gå efter noget du godt selv kan lide, men som samtidig vil falde i hans smag. En fin butterfly eller et lækkert uldhalstørklæde er også meget anvendelige. Jeg kan især godt lide ovenviste fra Lanvin. Basis t-shirts eller yndlingsduften er også altid sikre valg. Alle sager ovenfor er fundet på ét og samme sted, nemlig hos Støy Munkholm. Kender I dem? Deres fysiske butik ligger i Århus og huser mærker som Asger Juel Larsen, Acne, Wood Wood og Alexander Wang. Heldigvis har de også en webshop, hvor du har mulighed for at shoppe julegaver frem til d. 21. december, og gaverne kan byttes helt frem til 24. januar 2015. I kan gå til webshoppen ved at klikke på produkterne ovenfor. Bare rolig piger, de har også tøj til kvinder. Bl.a. er tasken i collagen unisex. I kan finde flere tasker til kvinder her. Har I selv nogle bud på gaver til herrerne? Jeg mangler stadig at finde til mine brødre.

/ I samarbejde med Støy Munkholm

Jeg har forresten også fundet to vindere af min give away. De heldige blev Lotte og Stina. Stort tillykke til jer. Jeg sender jer en mail, så I forhåbentlig kan nå at bruge jeres kjoler i forbindelse med jul eller nytår 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...