Christmas gifts for her

Jeg tænkte det måske kunne være en god idé at komme med lidt inspiration til hvad nogle af jer fyre der læser med, kunne give til jeres kærester, men også bare hvad man generelt kunne give til sin, søster, veninde, mor etc. Skønhedprodukter er et hit hos de fleste piger, så der må gerne være pakker med lækre cremer, neglelakker og parfumer under træet. Mærker som BiothermLancôme og Nuxe er blandt favoritterne hos mig. Lidt interiør har jeg også fundet frem, for er der noget vi piger elsker, så er det at gå og indrette og omrokere og i det hele taget købe nyt til hjemmet. Selv ønsker jeg mig en smuk avisholder, en glasæske til mine smykker og nogle skiferplader.

Hvis I vil gøre julegave shoppingen lettere, så har coolshop.dk samlet lidt til en hver smag inde på deres webshop. De har alt fra spilkonsoller, hårtørrere, parfumer og make-up til legetøj, baby-tøj, sportstøj og interiør. I kan komme til siden ved at klikke på billedet ovenfor. Jeg har fundet alle ovenstående ting der inde. Er især ret vild med kurvene fra House Doctor.

Jeg tror jeg mangler at købe næsten halvdelen af mine julegaver, så coolshop.dk er da et klik værd. Har I nogle forslag til julegavekøb eller eksempler på noget I selv ønsker jer?

/ I samarbejde med coolshop.dk

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...