Julepynt

Har lavet et lille indlæg med lidt inspiration til julepynt. Ferm Living har faktisk ret mange fine sager i minimalistisk nordisk stil. Jeg er selv ret vild med guld stjernen derfra, men Kähler lyshuset vil da også være så fint med julelys skinnende igennem de små ‘vinduer’ her i december mørket. Jeg kommer selv fra et hjem hvor min mor går amok og pynter op over hele huset. I år havde hun faktisk taget en uge fri fra arbejde for at pynte op til jul haha. Julepynten hos mine forældre er meget traditionel, og det jeg har egentlig også taget lidt med mig og så tilføjet et lidt mere moderne præg. Jeg går ikke så meget op i at pynte op, men har da en smule julepynt, og det er jo egentlig ret hyggeligt at have hængende.

Ovenviste ting er ting jeg gerne ville tilføje min lille samling af julepynt, men jeg vil blande det med mit traditionelle julepynt. Jeg har fundet det inde hos Heymay.dk, som iøvrigt også forhandler Nomess fine transparente make-up holdere.Dem kan I finde her. Hvis hele min juleoppyntning er minimalistisk og næsten sort/hvid så synes jeg det bliver forkedeligt. Jeg synes faktisk altid det ser så smukt ud når jeg ser det i bladene, men det er bare for langt væk fra mine egne traditioner – og dem kan jeg godt lide at holde fast i.

Hvad med jer, hvordan pynter I op?

/ I samarbejde med heymay.dk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...