Outfit details:     skirt / Express (now 40% off), tee / Michael Kors, cardigan / Ichi, tights / H&M, boots / Dixie

I går holdt jeg julefrokost med min familie og ovenstående var hvad jeg havde iført mig. Tilpas mængde festlig og tilpas mængde afslappet. Er stadig super tilfreds med min nederdel, og så kan den jo heldigvis bruges hele året rundt. Havde en super hyggelig dag med masser af mad og dans om juletræet nede i gågaden haha. I dag har den stået på familiefødseldag med kage, boller og æbleskiver, og lige nu sidder jeg i toget på vej tilbage mod Herning. Håber I har en hyggeligt 3. søndag i advent. For mit vedkommende står den kommende uge på valgfag, hvor jeg har syteknik. Det er jeg bestemt ikke fan af, så jeg glæder mig helt ekstremt til at gå på juleferie på fredag.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Hi guys. I wore this outfit yesterday when I went to a Danish Christmas lunch with my familiy. Both festive and comfortable. I am so loving my Express skirt. It turned out to be perfect for both summer and winter. So wearable! Hope you are all having a lovely Sunday. Xoxo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...