Outfit details:    dress / Ichi, stockings / H&M, booties / B&Co.

Hej damer. Vil lige vise jer min nye kjole, som jeg var hoppet i i skole i dag. Ret behagelig, og en god vinterkjole med de lange ærmer. Jeg overvejer om den skal ryge på enten til en julefrokost jeg skal til senere på måneden eller juleaften. Dog vil jeg nok tilsætte et par strømpebukser der er lidt mere sexede end mine rare termo strømpebukser her. Og så lidt krøl i håret, lidt rødt på læberne og nogle fine smykker, så er den hjemme. Jeg er ret vild med vandfaldseffekten i kjolen – så er der jo ligesom også plads til at man kan spise en helt masse i den, så perfekt til julefrokost haha.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Hey ladies. Just wanted to show you my new dress. It’s very comfortable and I love that it has long sleeves. It makes it perfect for this time of the year. I’m thinking about wearing it to one of the many Christmas parties coming up or maybe on Christmas eve. I would pair it with some nicer stockings though and red lips and some nice jewellery. I really like the waterfall effect in the dress, which also makes it perfect to wear around Christmas where you eat a lot haha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...