Outfit details:     dress / Calvin Klein, coat / H&M concious denim, boots / Miss Selfridge

I går var jeg ude for at købe lidt julegaver sammen med min veninde Pernille, og hun var så sød at skyde disse billeder af mig. Havde iført mig et ret behageligt antræk, perfekt til julegaveindkøb og café hygge. Fik så bare ikke fundet nogle julegaver haha, men fandt da lidt ting til gaveindpakningen og fik en hyggelig dag med min veninde. Har heldigvis købt de fleste gaver nu, tror jeg mangler en 7-8 stykker. Min søster og jeg giver gaver sammen, så det er rart vi kan deles lidt om indkøbene.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I wore this outfit yesterday when I went shopping for the last Christmas presents with my friend Pernille. My outfit was really comfy with my soft dress and my warm tights. Can you believe there´s only 3 days left until Christmas eve? Time really just flies.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...