Jeg tænkte det kunne være sjovt at dele min faste bloglæsnings-rutine med jer. I ved min daglige dosis inspiration. De tre blogs nedenfor følger jeg stort set dagligt. Jeg vil nødigt gå glip af et indlæg, så hvis der er dage hvor jeg ikke får tjekket blogs, sørger jeg altid for lige at få indlæggene fra de sidste dage med også hehe. Er der andre der også gør det, eller springer I bare dem over som I ikke ‘når’? Jeg har linket til alle mine tre favorit blogs – I kan komme ind på deres blogs ved at klikke på billederne der hører til. De fleste af jer kender sikkert alle tre blogs, men jeg tænkte det kunne være meget sjovt at dele med jer, hvorfor netop disse tre blogs er mine favoritter.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I have shared my daily dose of inspiration down below. Those are my three favorite blogs that I follow everyday. I wouldn’t miss an article so if there are days where I don’t have time to read blogs I make sure to catch up with all the articles the following day haha. You can go to all three blogs by clicking on the photos.

Helena bag bloggen brooklynblonde.com er en af mine absolutte yndlingsbloggere. Hun er amerikansk/russisk og bosiddende i Brooklyn. Hendes blog består mest af outfits, men også billeder og tips til smukke New York. Hun blogger ikke hver dag, men jeg synes altid hendes outfits er værd at vente på. Hendes stil er ret klassisk og meget feminin. Man ser hende meget ofte i et par spidse manolos eller louboutin’er. Hendes tøj er meget high-end, dog kombineret med lidt items fra Asos nu og da.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Helena from Brooklynblonde.com is one of my absolte favorite bloggers. I love that her style is so feminine and quite classy. Much of her clothes is high-end but she makes sure to pair it with an Asos item every now and then.

Passionsforfashion.dk har jeg fulgt i lang lang tid, og det er en af de blogs jeg ofte bliver inspireret af. Både hvad angår hendes stil, ebay-tips, DIY projekter og bolig indretning. Hun poster indlæg hver eneste dag, og nogle gange flere gange om dagen. Jeg elsker at følge med i alle de ting som Christina bag bloggen, får lov at opleve i forbindelse med sin blog, så som events og udenlandsrejser. Og så synes jeg jo generelt hun har en fin stil, og så tager hun helt utroligt gode billeder. Det æstetiske er virkelig også en af grundene til at jeg elsker at følge med på hendes blog.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I have followed the blog passionsforfashion.dk for years and I keep getting inspired by her style, her ebay-tips, DIY projects and interior buys. Furthermore she takes really good photos and the aeshtetics are really just a big part of the blog.Rockpaperdresses.dk kan jeg nok bedst lide for sin farvestrålenhed og velskrevne indlæg. Bloggen her er ikke en helt almindelig modeblog. Cathrine bag bloggen går nemlig meget op i at give en god historie med til sine billeder i hvert eneste indlæg. De er ofte vittige, velovervejede og meget velskrevne. Det får tit en til selv at tænke over diverse emner. Så hvis I gerne vil have indlæg med lidt mere tekst og et personligt tvist, så skal I klikke ind på rockpaperdresses.dk. Desuden er jeg vild med at hun har sådan en farverig og legende stil. Hun er ikke bange for at hoppe i tyl og pailletter, for at pifte en gråvejrs dag op. Man føler lidt man kommer ind i et Carrie Bradshaw univers, når man ser hendes mange fine kjoler og sko. Og hvilke pige kan ikke lide det univers haha.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

If you want a blog with colorful clothes and wellwritten articles Rockpaperdresses.dk is the one. Cathrine who owns the blog writes about all kind of topics often with a quite personal touch. The little ’stories’ that she writes goes so well with all the glitter, sequins and colors that you will also find on her blog.

Jeg læser i det hele taget en del blogs, og nogle jeg også tjekker ofte er Isabellathordsen.dk og Sofiescloset.dk, og så kan jeg generelt godt lide bare at lure rundt i blogland, og smide en kommentar til inspirerende indlæg. Har I nogle favorit blogs I kan anbefale?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...