My skirt on with 50% off

 

Adlinks:  1. here, 2. here, 3. here, 4. here

Det vrimler med indlæg om gode Black Friday tilbud i blogland i dag, og jeg havde egentlig tænkt at jeg ville springe let og elegant hen over det. Det var ind til jeg så min yndlings nederdel nedsat med 50%.!! Blev nødt til at tippe jer om det, da jeg jo er ret glad for min egen. For det første så er den nok den mest behagelige nederdel jeg ejer, og for det andet så er den super nem at style til både, hverdag, fest, vinter og sommer. I kan se her hvordan jeg stylede den i sommers. Her til vinter tænker jeg at tage den på til en af årets julefrokoster med fine nylonstrømper og ankelstøvler. Til hverdagsbrug ville jeg sætte den sammen med en chunky strik. Nederdelen er lidt til den store side, så hvis du veksler mellem to størrelser vil jeg anbefale at tage den mindste.

Jeg overvejer selv om jeg skal klikke en af de andre hjem. Den første synes jeg er virkelig fin, og i samme stil med den jeg har i forvejen. De mørkere farver gør den perfekt til denne årstid, og så egner den sig jo ret godt til årets julefrokoster og måske endda Nytårs aften, Dog kunne jeg også godt overveje en længere version denne gang. Det giver en super flot silhuet med midi længde. Hvilken kan I bedst lide?

Tøjet sendes fra USA, så husk at sætte kryds ved at det skal sendes som gave, hvis I vil undgå told. Betragt det som en julegave ti jer selv haha. Og der er stadig timer endnu til at shoppe i, da de jo er 5 timer bagud derovre 😉

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Just wanted to tip you that my favorite skirt is on sale with 50% on only today. Love these Black Friday deals! I can only recommend the skirt as it is so comfy to wear. Besides it’s so easy to style for both winter, summer, party and a casual look. It runs slightly big though so if you are inbetween two sizes I sugest you pick the smallest one. You can see how I styled my skirt here. I’m really considering one of the other skirts now but which one to choose? I also really like the midi length. Which one do you like the most?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...