Outfit details:      dress / Soaked in Luxury, cardigan / Ichi, boots / H&M, rings / BeritMarie, earrings / Blond Accessories

Dette var hvad jeg havde på igår – lunt og behageligt, og meget passende til en lang dag på skolebænken. Cardiganen er ny og SÅ lækker! Den er virkelig så blød og rar at have på, og så er den varm, men den indeholder også 40% uld, ahh! Den bliver en life-saver her til vinter. Bliver nødt til også lige at rose strømpebukserne. De er så behagelige og lidt tykke i det, så man kan holde varmen, og så er de dejligt højttaljede og sidder som de skal – det er efterhånden en sjældenhed for strømpebukser og nylonstrømper synes jeg. Disse er såmænd bare H&M’s termo strømpebukser til 80 kr.

Når jeg ser disse bileder kan jeg virkelig se hvor desperat mit hår trænger til at der bliver gjort noget ved det. Det er efterhånden noget tid siden fik det afbleget, og der er nu en kæmpe udgroning. Egentlig har jeg ikke lyst til at få mit hår farvet igen foreløbigt. Afblegningen har været ret hård ved det, og jeg trænger bare til at få et sundt hår med min naturlige hårfarve igen. Men hvad skal jeg gøre ved den udgroning? Dække den til med pæne hatte, sætte mit hår op noget mere måske?

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

This was what I was wearing yesterday. Quite perfect for a long day of studies. The cardigan is a new one and I predict it to be a favorite this winter. It contains 40% wool which makes it really warm to wear. Besides it’s super soft. Just wanna wear it 24/7.

Another thing that I’m less thrilled with at the moment is my hair. I got it bleached almost a year and a half ago and since then my hair has just grown a lot. It sure doesn’t look good but I don’t know exactly what to do about it. I really dont want my hair bleached again as the bleach was very hard on my hair (still feeling the consequences of that). Maybe I should just wear hats more often haha or do some nice hairstyles?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...