Outfit details:   jeans / Monki, tee / Topshop, coat +  hat / H&M, boots / Miss Selfridge

Så er vinterstøvlerne hevet frem fra skabet for første gang dette efterår. Jeg har bemærket at næsten alle mine efterårs støvler er med hæl, altså vi snakker 6-8 cm for de fleste af dem, så det er ikke noget vildt, men så er det alligevel en lidt mærkelig fornemmelse at komme ned i et par fuldstændig flade. Det er egentlig ikke bevidst at ingen af mine efterårs støvler er flade, ligesom det heller ikke er bevidst at de alle sammen er ankelstøvler hehe. Derfor kunne jeg også virkelig godt tænke mig nogle knælange og måske nogle over-knee støvler, til at skabe lidt mere variation i udseendet af mit fodtøj. Jeg tænker lidt at lave et indlæg en af dagene med støvler, til lidt inspiration.

Billederne var min veninde Lonnie så sød at skyde i eftermiddags. Og jeg skød da også lige et par stykker af hende, for hun har nemlig også selv en blog. Rart med folk der ikke synes det er underligt man render rundt med at kamera og leger fotomodel haha. Lonnie blogger på myfootprints.dk, som I kan finde lige her, hvis I har lyst til at kigge forbi. Og hvis I smider en kommentar der inde, ved jeg hun bliver glad 😉

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Today is my first day of wearing winter boots this season. Actually all of my fall booties are heeled so it’s quite comfy to wear a completely flat boot for a change. It’s a total coincidence that all of my fall booties are heeled. Actually most of my summer shoes are flat. I have a theory that it’s because there are so many pretty flat sandals haha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...