cara

blog crush

Jeg tænkte at det måske var ved at være tid med en lille blog anbefaling. Denne gang har jeg et crush på bloggen AfashionLoveAffair.com, hvor bloggeren bag, Cara McLEAY, viser sine meget fine og feminine outfits frem. Hendes blog består næsten kun af outfit billeder, dog med lidt collager med sæsonens støvler, shoppe events etc. ind imellem. Hendes stil er virkelig feminin og piget med kjoler og masser af stiletter. Det er næsten som at træde ind i Carrie’s klædeskab [læs: Sex and the city], og så har hun det smukkeste hår. Hvis I som jeg, også er glade for det meget feminine mode univers, så skal I tage et klik ind forbi Caras blog. I kan komme dertil ved at klikke på billederne ovenfor. Jeg elsker personligt at opdage nye modeblogs, og når der så er nogle der falder præcis i ens egen smag, så er det jo bare toppen. Jeg tænker lidt på snart at lave et indlæg med nogle af de blogs jeg følger næsten dagligt, for at måske at give lidt inspiration videre. Kan I anbefale nogle lækre og måske mindre kendte modeblogs? Altid dejligt med ny inspiration jo 🙂

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Right now I have a blog crush on AfashionLoveAffair.com. I actually just recently discovered the blog. The girl behind the blog is named Cara McLEAY and her style is super feminine and girly with dresses and lots of shoes. It’s a bit like stepping in to Carrie’s (SATC that is) wardrobe. You can find her blog, by clicking on the photos above. If you know any fashion blogs I shouldn’t be without, please do share! 🙂

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...