Outfit details:      turtleneck + pleather joggers / H&M, heels / Gina Tricot, sunnies / F21, wrap coat / H&M conscious denim

Billederne her er taget for et par uger siden på en kølig omend solrig oktoberdag. Jeg undskylder på forhånd hvis min H&M conscious frakke kommer til at figurere på samtlige af mine outfit billeder hen over efteråret og vinteren, men den er bare så pæn og så rar, så jeg næsten lever i den haha. Skal I ud og fejre J-dag i aften? Jeg tror jeg ender med at blive hjemme på sofaen sammen med Serena og Blair, og resten af mine Upper east side venner. Så er jeg også frisk til træning i morgen 😀

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

These photos are from a sunny October day. I love how it’s possible to wear shades all year round. Even if it’s freezing outside the sun might still break through. I apologize in anvanced for overexposure of my wrap coat on the blog but I seriously expect to wear it  lot through fall and winter. It’s so pretty and comfortable.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...