outfit details:   Dress / Soaked in Luxury, boots / H&M, necklace / Forever21

I sidste uge, da jeg var nede i byen for at kigge efter gaver, måtte jeg også lige forbi er par tøjbutikker. Jeg fandt to kjoler, som kom med mig hjem. Den ene var denne enkle basiskjole, som gør sig godt til hverdagsbrug. Den er for øvrigt dejligt tyk i det. Min veninde Lonnie, var så sød at skyde et par outfit billeder af mig forleden, så jeg kunne vise jer kjolen. Da den er ret enkel i det, synes jeg det var passende at tilsætte en farverig statement halskæde. Den anden kjole jeg købte er lidt sådan pænere i det. Tror den kunne være meget god til nogle af årets julefrokoster.

Har nogle af jer forresten prøvet H.I.T. holdene i Fitness World? Jeg tog til det i dag, og det var hårdt! Men hvor havde man det godt bagefter. Jeg satser dog på rimelig ømme lægge og mavemuskler i morgen. Så tager lige en pause, og venter med mere træning til på tirsdag igen hehe.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I just wanted to show you one of two new dresses I bought last week. I think this one is very suitable for daily use. The material is quite thick so it really is an autumn dress. Since it is very basic and simple I paired the dress with a colorful statement necklace. I’m predicting the other dress I bought to be very suitable for some of all the Christmas parties coming up. What do you guys say?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...