Her er nogle af mine seneste outfits fra dette efterår. Selv om jeg ikke er gået fuldstændig i black mode, så bærer mine outfits alligevel præg af at det er blevet efterår. Der er ikke så mange lyse farver, som der f.eks. var hen over sommeren. Men må sige at jeg er begyndt at gå meget i blå nuancer. Ret ubevidst, men det er nok noget med at jeg tit vælger mørkeblå i stedet for sort, for at få bare en smule mere farve i outfittet hehe.

Som efteråret er blevet koldere og mørkere, bliver der også taget færre og færre outfit billeder, men jeg tænker det er en ret typisk blogger cyklus hehe. Billederne bliver bare bedre når der er noget godt dagslys og når man har lidt kulør. Hvilke outfit kan I bedst lide i denne omgang? Det er altid sjovt at høre. Selv er jeg mest til nr. 1 og nr. 6.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Here’s some of the outfits I’ve been wearing this fall. Even though I don’t wear as many bright colors as I do in the summer I haven’t turned completely to black yet. Now when I look at these photos I can actually see that I have been wearing a lot of blue shades. Which outfit do you guys like the most?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...