Denne brownie har jeg efterhånden lavet SÅ mange gange, og jeg ved egentlig ikke hvorfor jeg ikke har fået delt opskriften før nu, for det er en af mine absolutte yndlingskager. Når man, som jeg, er glad for chokolade, så er denne kage perfekt! Faktisk er der ikke en gang chokolade i, men blot kakao. Konsistensen bliver så lækker inden i, og oste cremen og hindbærene er en viekelig god kontrast til den lidt stærke kage.

Til ca. 12 stk. skal du bruge
170 g. bagemargarine
1 dl hvedemel
2 æg
3 dl. sukker
1½ dl. kakao

1/4 tsk. salt

Ostecreme
200 g. philadelphia
1 æg
1 tsk. vanillesukker

½ dl. sukker

hindbær efter ønske

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 175 grader. smelt margarinen og lad det køle en smule af. Pisk æg og sukker godt sammen, og tilsæt margarinen. Kom mel, kakao og salt i dejen og rør det sammen. Hæld dejen i en lille form (ca. 15×20).

Pisk flødeost, æg, vanille og sukker sammen, og kom det ovenpå brownie-dejen. Bland det rundt med spidsen af en kniv, så det danner et fint mønster. Tryk derefter friske eller frosne hindbær, som har fået et opkog (brugte vand fra elkedlen), ned i blandingen.

Bag kagen i 35-45 minutter. Bagning er den svære del. Kagen må ikke blive tør, og samtidig kan det være svært at vurdere hvornår den er færdig, fordi den bliver ved med at være lidt flydende inden i, så længe den er varm. Så snart kagen får lov at stå og køle ned, så sætter den sig, så hold bagningen inden for tidsrammen.

OBS: Hvis I bager kagen uden noget topping, så skal den bages i lidt kortere tid.

Husk forresten at deltage i min give away, som kører på bloggen lige nu. I kan finde den lige her. Konkurrencen slutter d. 10.11.2014

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...