Disse tyrkiske brød har jeg efterhånden lavet en hel del gange, og jeg synes de er SÅ lækre. De har desuden også været ret populære når jeg har serveret dem for gæster. Derfor må det også være på tide at jeg deler det her på bloggen. De er lækre svampede og fedtede, og velegner sig godt til supper og lasagne, men kan jo spises til lige hvad man synes. Og så er de helt ekstremt nemme og hurtige at lave.

Til ca. 5 små brød skal du bruge:
150 g. pizza- eller ciabattamel
50 g. hvedemel
ca. 1 dl. vand (evt. lidt ekstra)
2-3 spsk. olivenolie
salt

blandingskryderri bestående af basillikum, oregano ol. eller krydderiet Jomfru i det grønne.

Bland alle ingredienserne godt sammen i en skål til du har en let klistret dej. Form små dejklatter til pandekager med en spiseske mod håndfladen, og kom dem på en pande med olie ved høj temperatur. Drys evt. lidt ekstra salt og det ønskede krydderi ovenpå og steg dem i ca. 1 minut på hver side. Hold øje med brødene, da de hurtigt tager farve. Server dem til den ønskede ret. Velbekomme!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...