Outfit details: coat / H&M conscious Denim, jeans / Monki – get my favorite pair here (adlink), knit / Monki – also love this one (adlink), boots / Tamaris, backpack / YKRA

Disse billeder tog min søster af mig forleden, da vi var på vej over til vores veninde for at planlægge rejse. Vi har snakket om at tage en forlænget weekend til enten Rom, Paris eller London til foråret. Det er bare svært at få tre pigers kalendere til at stemme overens hehe. Men jeg tror bestemt vi finder ud af noget. Lige nu er vi alle mest hooked på London, selv om jeg også virkelig gerne vil tilbage til Paris og jeg aldrig har været i Rom. Men nu må vi se.

Rygsækken er ny. Kan I lide den? Den var en afskedsgave fra det agentur jeg var i praktik hos. Den er sådan lidt street, og det er jeg jo ikke (hvornår har I sidst set mig i et par sneaks hehe?), men den er også sjov synes jeg. Og så havde jeg virkelig glemt hvordan det er at bære sine ting på ryggen, i stedet for i en håndtaske over armen. Man kan jo nærmest ikke mærke der er noget i tasken, når den er på ryggen. Jeg tror i hvert fald den bliver god på studiet.
My sister took these photos of me the other day, when we were heading to our friend’s place to book a mini trip for spring. We’re planning to take a long weekend in either London, Paris or Rome. Maybe in March but it is super dificult to take the same 4 days out of 3 girls’ calendars haha.

The backpack I’m wearing is a new one. I got it as a gift from the sales agency I did my internship at, when I finished there. Do yu guys like it? It’s kind street and I’m not (have you ever seen me in sneaks haha?) but it’s really fun and playfull too. Besides it’s so comfy to wear. You really can’t feel the weight of what’s inside, when you are carrying it on your back.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...