Wouldn't mind wearing

Product details:   coat / Conscious Denim by H&M, leather trousers / Inwear via Stylepit, watch / Michael Kors via Asos (adlink), knit / Mango (adlink), bra / H&M, leatherboots / H&M Premium quality 

Dette outfit ville jeg bestemt ikke have noget i mod at have haft iført mig i dag.Vejret har bare været trist og gråt med støvregn hele dagen. Jeg kunne derfor ikke forstille mig noget bedre end at iklæde mig læderbukser, en tyk strik og min lange lune frakke med en mægtig rar hætte. Og så gør det jo ikke noget at sætte et par fede støvler og en fin bh til. Man behøver jo ikke se trist og grå ud, bare fordi vejret gør det 🙂 Forresten så er jeg blevet tippet om en side, hvor man kan finde rabatkoder til forskellige webshops. Lige nu giver stylepit f.eks. 12% rabat når du handler for min. 499 der inde.I kan finde rabatkoden og mange andre rabatkdoer lige her. Jeg er i hvert fald på udkig efter et par tight læderbukser. Jakken og strikken har jeg allerede, og jeg er SÅ glad for begge dele. Faktisk så har jeg strikblusen på i dag, men den har det meste af dagen været kombineret med et par hyggebukser og min dyne og sofaen haha.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I really wouldn’t mind wearing this outfit today. Knee-high boots, cable knit and a wrap coat are all must-haves on my list this fall. I already purchased the coat and I predict I’ll wear it a lot.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...