Nu er det fem dage siden jeg kom hjem fra Paris, så jeg synes ligesom det er på sin plads med en lille update derfra. Desværre fik jeg ikke blogget så meget der ovre, da vores internet i lejligheden gik ned efter de første fem dage. Da det jo var en arbejdsrelateret tur jeg var på, nåede jeg ikke at opleve en helt masse i Paris, men jeg fik dog set en smule, og jeg vil se om ikke jeg kan få postet en lille guide en af dagene. Som I kan se på billedet ovenfor nåede jeg heldigvis at se Eiffeltårnet. En af dagene tog min kollega Hannah mig hen og se det så snart vi fik fri fra arbejde. Og hvor er det bare smukt! Desværre gik mit spejlrefleks i stykker i Paris (typisk!) så de fleste billeder fra turen er taget med min iPhone. Øv!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Just wanted to show the beautiful view I had to the Eiffeltower when I was in Paris last week. It’s almost impossible to go to Paris without seeing the Eiffeltower so I just had to go! I’m sorry about the poor quality in the photo but my camera broke and I had to use my iPhone to take pictures most of the trip. I will try to come up with a little Paris guide one of the following days.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...