Paris

Picture source / Pinterest

Jeg har nævnt tidligere her inde at jeg skal til Paris i forbindelse med mit arbejde, og nu er der altså ikke ret længe til. Derfor tænkte jeg at jeg virkelig godt kunne bruge nogle tips fra jer. Jeg har aldrig før været i Paris, og det er en by jeg længe gerne har villet besøge. Eftersom det er en arbejdsrelateret tur, regner jeg dog ikke med at der bliver tid til at se en hel masse. Vi skal til Paris i 9 dage i forbindelse med modeugen, hvor vi bl.a. skal møde kunder i showroomet. Jeg er ret spændt på de opgaver der venter mig, men nøj hvor jeg også glæder mig til at mærke stemningen i byen. Jeg regner med at have lidt tid om aftenen til at nå ud og se lidt, og selv om jeg garanteret er træt og alle tøjbutikker har lukket, så må jeg alligevel bare ud og mærke stemningen og se de gamle gader.

Kender I evt. til steder der er værd at besøge ved aftentid, og kan I anbefale nogle spisesteder, hvor man kan få noget let og lækkert, eller tage med på farten? Jeg tror ikke jeg når at se en helt masse seværdigheder, og må måske nøjes med at komme ud og bare ‘mærke’ livet i byen. Men så er jeg vel meget godt forberedt til opleve Paris en anden gang.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I’m going to Paris later this month to work during and after Paris fashionweek. I’m really excited, both because of the interesting tasks I’ll be doing but also excited to see the beautiful city. It’s actually my first trip to Paris ever so I would be thankful for any advice. Where to eat, where to shop, what to see?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...