Selv om det var min første tur til Paris og vi arbejdede det meste af tiden, så vil jeg alligevel forsøge at lave en lille mini guide til byen.Macarons er sammen med croissanter og pain au chocolat nærmest et must når man er i Paris. De findes hos de fleste bagere (patisserie) og er en sød gave at tage med hjem. En æske med 7 styks kostede 7 euro. Dem med chokolade og med pistacie er helt klart favoritterne. Små nøgleringe med eiffeltårnet i er også en fin lille souvenir at bringe med hjem. 5 stks. for 1€ og de kan købes overalt på gaderne lige omkring eiffeltårnet. Paris har helt utroligt mange smukke gamle bygninger, og denne med den røde dør,var der vi arbejdede.

Vi arbejdede tæt på Marais og Magenta – lige ved Republique faktisk. Området er fyldt med hyggelige fortovscaféer, som altid er proppet med mennesker, men der ligger ikke ret mange tøjbutikker i området. Jeg spottede dog både American Apparel og Sandro, men vil du shoppe, skal du tage til Rue de Rivoli hvor der bl.a. ligger Mango, Zara, H&M, Forever21 og Sephora, eller Champs elysees som huser både high street butikker og luxus mærkerne.

Paris har en helt særlig stemning med sine gamle smukke bygninger, og mennesker som er ude og få en drink eller chille ved kanalen.
Tager man metroen ind til det lidt mere centrale Paris, så er man ikke langt fra Eiffeltårnet, concordepladsen og Champs elysees. Til sidst har jeg lagt et billede op af showroomet på 14 rue du Chateau d’eau, hvor vi arbejdede hver dag. Henrik Vibskov er bl.a. en af de designere vi repræsenterer, og vi havde derfor inviteret diverse kunder til showroomet i løbet af modeugen i Paris.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...