Button down + leather jacket / Soaked in Luxury, jeans / 5units, flats / Forever21, sunglasses / Forever21 (brug af adlinks)

Min mor var så sød at tage disse billeder af mig i går eftermiddags, så jeg kunne vise nogle af mine nye sager frem i aktion. Outfittet er et perfekt afslappet og klassisk weekend outfit med jeans og flade sko. Både ballerinaerne, læderjakken og skjorten er nye. Vejret lige nu er der hvor det er perfekt med læderjakke. Det er blevet lidt køligere, men stadig solrigt. En læderjakke findes i næsten enhver piges garderobe. Selv har jeg en fra Versaces samarbejde med H&M med en masse nitter på, men jeg har længe godt kunne tænke mig en med et mere roligt udtryk. Denne er ret basic og så er den super behagelig. Ballerinaerne er jeg også blevet rigtigt glad for. Alle kvinder burde næsten også eje et par klassiske ballerinaer i deres skogarderobe. Jeg overvejer om jeg skal lave et indlæg med basis items i garderoben, da det er dem der altid kan rede et outfit.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Just wanted to show you some new adds to my wardrobe. Both the leather jacket, the button down and the nude flats are new and they are also all three very basic items, which I have been missing in my wardrobe. The leather jacket I have from Versace for H&M has a lot of studs, so I have really been wanting a basic leather jacket like this one. A pair of nude flats is also an essential thing in a wardrobe. So glad I bought them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...