Outfit details:    cable knit / Mango, jeans / BDG via Urban Outfitters, flats / Forever21, coat / Conscious Denim by H&M 

Ovenstående er hvad jeg var iført i mandags. Min søster var så sød at tage billederne, nede i den hyggelige gård der hører til den bygning hun bor i, da jeg kom hjem fra arbejde. Så nu kan I få strikken jeg købte i Paris at se på. Jakken er også en ny sag. Den er fra H&M’s conscious Denim kollektion. Godt nok er den ikke i denim, men den var med en kollektionen, sammen med nogle andre ret fine sager. Jeg har længe gerne villet have en lidt længere frakke, og denne med hætte, bliver bare helt perfekt her til efteråret. Jeg er allerede helt vildt glad for den. Materialistisk lykke haha. Desværre er den allerede udsolgt på deres hjemmeside og jeg ved at i H&M på Amagertorv og i Lyngby har de kun ganske få tilbage. Faktisk så var der kun en enkelt tilbage (i str. 44) på Amagertorv i dag, da jeg var nede og lure. Men mon ikke de får lidt flere hjem? 🙂

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

This was what I wore a couple of days ago. So now you can se the jumper I bought in Paris in action. I’m telling you it is really comfy. The coat is a new add to my wardrobe as well. I have been looking for a slightly longer coat for a while. And this one is just perfect, since it just covers my knees. I’m predicting that I’m gonna live in this one through the entire season. It will also look super cool and sophisticated paired with some heeled boots. Can’t wait to try even more styling opportunities.  

/ contains adlinks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...