Outfit details:   jeans / Dr. Denim, button down / H&M, knit / Vero Moda Very, boots / H&M, bag / Forever21

Nøj hvor er vejret skønt her i Paris. I showroomet har vi dørene til den franske altan åbne hele dagen, og når jeg har fri om aftenen er det næsten for varmt med jakke på. Det er altså lækkert med sådan en sensommer. Håber ikke vejret i DK er ligesom da jeg tog derfra? Gråt,regnfuldt og blæsende. Dette outfit er ikke desto mindre fra en dag i København tidligere på ugen, hvor vejret var ganske udmærket. Efter vi havde været til in:in:in eventi tirsdags, snuppede min søster lige meget hurtigt nogle billeder af mig, i nogle af Københavns smukke gamle gader. Meget basic og en smule business eftersom jeg kom direkte fra arbejde.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

The weather here in Paris is just truly amazing. Before I left Copenhagen the weather there was just grey and rainy. Either way these photos are actually taken the day before I left for Paris. I kept my outfit pretty basic with a touch of business as I came straight from work.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...