Outfit details:    top / Vero Moda, jeans / Dr. Denim (Solitaire), heels / Macy’s, shades / Accessorize, clutch / Deena & Ozzy via Urban Outfitters

Outfittet her er fra i går da jeg var til brunch i forbindelse med at min søde kusine er blevet færdig som kontorelev. Virkelig lækker brunch.I kan se billede af den her. Vejret var ret trist i morges da vi skulle afsted, men det blev virkelig fint op ad dagen. Derfor fik jeg også lige min søde mor til at skyde disse billeder, så snart vi kom hjem. Hun var dog ikke meget for det. Min mor siger hun ikke kan finde ud af at tage billeder, og at hun kun får det halve med. Men hey det gik da meget godt, gjorde det ikke? Hun fik da det hele af mig med haha.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

This outfit is from yesterday when I was having brunch with my family. What better way to spend a sunday. Have a lovely monday chicas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...