the leather sweatpants

Læder sweat pants ses rigtigt meget i modebilledet for tiden. Jeg har netop selv købt mig et par og glæder mig til at style dem. Udover at være super stylish så er de også virkelig behagelige at have på. Jeg har fundet lidt inspirations billeder på Pinterest til hvordan jeg kan style mine nye bukser. Jeg synes det ser super cool ud med et par høje hæle og en feminin top til, som de fleste af de smukke damer ovenfor har iført sig. Bukserne findes selvfølgelig både i ægte læder og i læder-look. Jeg har fundet to par som ikke er så dyre. Det øverste har jeg fundet på Nelly.com (adlink) og de nederste er fra H&M.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Leather sweatpants is seen a lot right now. I really like the loose casual fit they have and have just bought a pair myself. I have found the above pictures on Pinterest to give you and myself some styling inspiration. Also I have found too very inexpensive pairs in leather-look. The top ones I’ve found on Nelly.com (adlink) and the pair at the bottom are from H&M.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...