Cashmiracles

Powder pink jumper / H&M, grey cardigan / H&M, yellow cable knit / Joseph (adlink), long jumper / By Malene Birger (adlink)

Nu hvor temperaturene virkelig er faldet, så får jeg ekstra meget lyst til at hoppe i en vamset og ulden strik. Hvad enten det er på kontoret eller en afslapnings dag hjemme på sofaen. Jeg går især og overvejer om jeg skal investere i en kashmir strik. Min søster har lige købt den blødeste kashmir jumper, og når jeg mærker på den, får jeg virkelig bare lyst til selv også at få fingrene i en. De er en smule pricy, men H&M har nogle til nogle ganske fornuftige priser, og de er endda 100% kashmir. En gul strik kunne jeg dog også godt overveje, og den fra Joseph er så fin! Derfor har jeg ogå fundet lidt styling inspiration til hvordan man får sin store strikvams til at se fashionabel ud. Selv kan jeg godt lide idéen om at sætte den sammen med et par stramme jeans og et par feminine sko.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Now when the weather has really changed into colder degrees I seriously crave for big and fluffy knits. Especially the cashmere knits have caught my attention this season. They are a bit pricy but H&M actually have some in 100% cashmere to very resonable prices. I’m also really considering a yellow knit this season. I think the color is so refreshing during fall and winter when most clothes are grey and black tones.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...