The Carrie Bradshaw dress

Jeg købte i torsdags denne kjole fra H&M’s nye Studio kollektion. Jeg synes simpelthen den er så smuk, og lidt Carrie Bradshaw agtig. Specielt med den fine rygudskæring. Men der er altså også lidt 90’er vibes over den. Jeg har nu prøvet den et utal af gange og jeg kan stadig ikke helt beslutte mig for om det er en keeper eller ej. Mest fordi den bag på er så løs, at man fra nogle vinkler kan se lige ned til trussekanten. Godt nok vil jeg gerne have en festlig kjole, meeen måske ikke SÅ festlig haha. Og kender I ikke også det problem med hvornår man så skal bruge kjolen? Jeg tænker den kunne være fin til nytår, men der er jo længe til. Er det en keeper eller en returner?

Noget andet jeg også har købt fra kollektionen er disse støvler, men de er online exclusive, så de er nu på vej med posten. Jeg er ret spændt på at modtage dem og se om de passer. Har I shoppet noget fra deres nye Studio kollektion?

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I bought this beautiful dress from the new H&M Studio collection. I really like it, especially the back, and I think it has a touch of Carrie Bradshaw. Do you guys agree? At the same time it has this 90´s vibes, so I can’t really decide if it’s a keeper or not.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...