Outfit details:   dress / SUIT, cuff / Blond accessories here with 96% discount!!, earrings / Blond Accessories, heels / Macy’s

Kjolen er en ny sag, som jeg fandt inde på lagersalg.nu på udsalg (of course). Kan se den allerede er udsolgt, så det er med at være hurtig, hvis I spotter en lækker ting der inde. Jeg tænker at den bliver fin med strømpebukser og en lækker angora cardigan her til efteråret. Jeg kan super godt lide at øreringene giver lidt kant til den søde kjole. Billederne blev ikke skide gode da det blæste helt vildt, men håber I kan se øreringene ordentligt alligevel.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

My outfit from a very windy day. I found the dress on sale and I’m planning to wear it with stockings and angora cardi for fall. Did you notice the earrings I showed you yesterday? I really like them that they bring some edge to the outfit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...