Jeg befinder mig lige nu i Paris, og sidder i min seng i en AirBNB lejlighed og skriver dette indlæg. Selvom jeg befinder mig i en smuk smuk by, så vælger jeg alligevel at lade dette indlæg handle om nogle andre steder i verden. Jeg sad lige og kiggede mine billeder igennem, fra da jeg sidste sommer var i New York og Miami, og da jeg igen i foråret var i New York. Jeg savner det virkelig, og jeg snakker tit med min søster og min veninde om at vi har lyst til at tage tilbage der til. Især New York har jeg lyst til at komme til at kende fra en anden vinkel end bare turist vinklen, men jeg kunne virkelig godt tænke mig at tage på sådan en slags rundtur i USA, og se lækre steder, hvor jeg ikke har været før.

Jeg har været inde på stjernegaard-rejser.dk og lure lidt, og der kan man finde nogle rundrejser til USA. Steder jeg drømmer om at kunne krydse af listen er bl.a. L.A, Bahamas og Hawaii, og så vil jeg selvfølgelig super gerne til både New York og Miami igen. Jeg skal også nok se om ikke jeg får tid til at poste nogle Paris indlæg snarest. I dag har hele dagen dog stået på arbejde, så har ingen billeder fået tage af byen. Hvilke destinationer drømmer I om at besøge?

/ I samarbejde med stjernegaard-rejser.dk

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...