Coat racks

Picture source / Pinterest

Jeg har før snakket om her inde at jeg skulle have mig en knagerække til min gang, og at jeg gerne ville lave en selv (eller få den lavet). Jeg har nu derfor været inde på Pinterest og finde lidt idéer og inspiration. Jeg synes det er rigtigt rart at have sådan nogle inspiration boards liggende, til fremtidige projekter. Gør I også brug af Inspiration boards når I skal starte en eller anden form for projekt? Jeg kan godt lide det, om det så er inspiration til klædeskab, opbevaring af sko, fine negle eller som i dette tilfælde en knagerække. Jeg har tænkt lidt på at køre ud i mit nærmeste byggemarked og se om jeg evt. kan finde nogle brugbare ting der. Hos XL Byg har de i hvert fald både forskellige knager og forskellige former for træ. På den måde kan jeg jo få sammensat min egen unikke knagerække. Jeg kunne godt tænke mig en i stil med dem ovenfor – sådan lidt rustik i det, uden at der bliver for meget bonde idyl over det. XL Byg har i det hele taget mange forskellige ting til gør-det-selv projekter. Se bare her haha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...