Jeg sidder lige nu er toget på vej hjem til mine forældre, efter en crazy arbejdsuge med lange og spændende dage. Vil bare lige vise jer mine nye sko fra H&M, som jeg lige har hentet på posthuset. De er faktisk noget lysere end jeg troede, men højden er bare virkelig god og behagelig, og så synes jeg farven er fin til solbrune fødder. Kan dog se inde på H&M’s hjemmeside at de kun er tilbage i str. 40 nu.

Det har været en crazy uge med events, modeshows og ikke mindst tonsvis af arbejde. Vi har haft ekstremt travlt på Gallery messen, men det har virkelig også været interessant og lærerigt. Det hele er jo så nyt, så jeg forsøger bare at gå til opgaverne så godt jeg nu kan. Jeg tænker lidt om jeg i et andet post evt. skal fortælle mere om min praktik, og hvad det er vi laver, der hvor jeg er? Jeg skal også nok få postet billeder fra CIFF blogger eventet i søndags. Ses chickas, nu vil jeg hoppe af toget.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...