Dress / Ichi, sandals / H&M, clutch / Adax, bangle / Marc Jacobs, Watch / Skagen Denmark

Dette var hvad jeg var iført i fredags, da jeg tog i sommerhus med min familie. Jeg har hele tre nye items i brug på disse billeder; nemlig mine smukke lyseblå sko med perfekt højde fra H&M, den fineste kjole fra de søde Ichi piger og den lækre læder clutch, som lå i min goodie bag, da jeg var til event i Bellacentret. Der var i øvrigt nogle rigtigt fine ting i min goodie bag. Bl.a også en nederdel fra Ichi i samme mønster som kjolen jeg har på. Jeg er blevet helt forelsket i det mønster, og jeg synes det var så fint at kombinere forskellige blå nuancer i mit outfit. Både skoene og kjolen er ret sommerlige, så det er med at få det brugt inden efteråret rigtigt rammer. Jeg tror dog også kjolen kunne være rigtig fin med et par strømpebukser inden under. Det kan være det er sådan I får den at se næste gang 🙂

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

This is what I wore the other day. Actually both the dress, the shoes and the clutch are new adds to my wardrobe. I like how I have combined them here with the different tones of blue.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...