Outfit description:     skirt / Express, top + ring / Calvin Klein, blazer / Soaked in Luxury, sandals / bought in Spain, sunglasses / Forever21 

Vil lige vise jer min nye nederdel fra Express, som jeg var hoppet i forleden aften. Jeg synes den er SÅ fin, og så er den virkelig behagelig at have på – og heldigvis synes jeg heller ikke den er for kort, som jeg frygtede. Jeg synes egentlig den er super nem at style både op og ned, og jeg glæder mig til at få den brugt endnu mere. Synes den hvide top og blazeren gør det sommerligt og feminint, men et par flade ankelstøvler og en denim jakke vil også være super cool til. Jeg kan i hvert fald ikke vente med at bruge den til både hverdag og fest. I kan finde den her. Nu vil jeg gøre mig klar til at mødes med min veninde inden vi om lidt drager mod Grøn Koncert. See you chickas.

/ Indeholder adlinks

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Just want to show you my new skirt from Express that I bought a while ago. It finally arrived the other day. I love that it is so easy to dress the skirt up and down so it fits exactly to the occasion I’ll be wearing it to. In this outfit the white tank and the blazer makes it very summery and feminine, but with a pair of flats and a denim jacket it will look super cool and casual. Did I mention that the skirt is oh so comfy 🙂 You can find it here.

/ Contains adlinks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...