Outfit details:       Jeans + clutch / Urban Outfitters, shirt / American Apparel, hat / H&M, heels / Gina Tricot

Dette var hvad jeg var iført til CIFF festen i lørdags. Synes det var meget passende med lange bukser og en løs bluse, da vi var udenfor hele aftenen. Hatten er en ny sag, og jeg glæder mig til at få den brugt noget mere når det bliver lidt køligere. Billederne fik vi først taget, da vi var på vej hjem fra Barbequen, og eftersom mørket var faldet på, blev kvaliteten ikke helt i top. Må snart få taget nogle flere outfit billeder med hatten, hvor den ikke nærmest går i ét med natten haha.

Jeg har forresten fået bestilt de blå stiletter fra H&M’s webshop (I ved dem der er så populære i blogland for tiden). Jeg prøvede mine søsters i sidste uge, og måtte bare eje et par, da højden er ret god, men netop som jeg ville bestille, var de udsolgt i min str. Heldigvis havde de dem et par dage senere igen, og de er nu på vej til mig med posten. De sorte er desværre udsolgt i alle str. inde på webshoppen, men hold da lige øje hvis I er interesserede – det kan være de får flere hjem igen. Endnu har jeg stadig ikke set dem i de to største H&M’er.

Jeg ved ikke hvor meget jeg kommer til at få blogget i denne uge, da vi arbejder til sent om aftenen under hele modeugen, men jeg vil om ikke andet, vende stærkt tilbage i weekenden, hvor jeg satser på vi kan holde fri (alt efter hvor meget vi når), og ellers kan I altid følge med via Instagram (byjennip) hvor jeg opdaterer fra modeugen, og sikkert også om hvad jeg har fået til morgenmad haha.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

This is what I wore to the Copenhagen international fashion fair party saturday. Comfy yet chic! I’ll probably not blog so much during the week as we are gonna be crazy busy at work during Copenhagen fashionweek, but remeber that you can always follow my actions on Instagram (byjennip)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...