Som I måske nok ved var jeg for et par uger siden inviteret til blogger event i Bella Centret. Vi var et par håndfulde bloggere, som blev vist rundt hos forskellige designere og brands på CIFF modemesse. Det var super hyggeligt og spændende og få et kig på de mange SS15 kollektioner. Man bliver helt ærgerlig over at det ikke er muligt at købe de mange lækre sager allerede nu, men til gengæld kunne vi føle og mærke på alt og tage en masse billeder. Jeg faldt bl.a. for de meget fine clutches fra Nanushka, specielt den forreste er jeg ret vild med. Hos Julie Brandt fik vi lækre mini cupcakes fra Chicalicious Cph samt hjemmelavet lemonade, mens der blev fortalt om kollektionen.

Vi sluttede af i blogger loungen hvor jeg fik en snak med nogle af de andre søde bloggere, mens vi indtog chokolade og bobler. Rigtigt hyggeligt at møde andre bloggere, og få nye bekendtskaber. Jeg vil smide en håndfuld billeder mere op fra eventet i løbet af ugen.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

As you may know I attended a blogger event two weeks ago. I was together with other fashionbloggers invited to Copenhagen International Fashion Fair where we were showed around amongst brands and designers such as Nanushka, Julie Brandt, Adax and Ole Yde. I especially love the cluthes from Nanushka. All in all a very nice event with cupcakes, bubbles and sweet bloggers. I’ll post another round of photos from the event the following week.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...