Hey piger og drenge. Jeg er for få timer siden kommet hjem fra et super cool og hyggeligt blogger event i Bellacentret, og jeg skal også nok få smidt billeder op på bloggen af det, en af dagene. Her er dog først en lille spandfuld billeder fra CIFF festen i går. Det var et rigtigt hyggeligt arrangement, hvor man fik mulighed for at netværke og i det hele taget bare møde nye søde mennesker. Festen var for både inviterede bloggere, diverse PR-bureauer samt for de virksomheder, som har en stand på CIFF messen, så der var en god blanding af folk fra modebranchen. Der var en virkelig lækker grill buffet og alle de øl og sommersby man kunne drikke, så det blev en ret hyggelig aften, kan I nok regne ud 😉 Efter maden optrådte UKENDT KUNSTNER, så vi hørte lige et par numre inden vi drog mod metroen og hjem Jeg vil poste billeder af mit outfit fra festen på bloggen i morgen, hvis jeg når det. I morgen er min ferie forbi og vi får en super travl uge på arbejdet. Derfor vil jeg også hoppe til køjs. Nat nat.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Hey girls and Guys. I came home a few hours ago after attending a really cool blogger event but I’ll tell you much more about that during the week. First I’ll show you a few Pictures from the Copenhagen International Fashion Fair party yesterday. I had a really great time eating barbeque, drinking sommersby, small-talking and listen to live music. And the weather was truly amazing for a barbeque.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...