Moss Copenhagen

 

Forleden da min veninde og jeg var en tur på strøget og lure i butikker, var vi lige et smut forbi Moss Copenhagen på Kronprinsensgade. Jeg havde set skjorten med de grønne palmer, og matchende shorts på deres Instagram og ville gerne kigge nærmere på det i butikken. Desværre havde de det ikke i butikken, men jeg har netop spottet i hvert fald to styks inde på Trendsales. Måske man kunne være heldig og få den til en fordelagtig pris der inde. Moss Copenhagen er jo kendt for at være lynhurtige til at tage de forskellige tendenser til sig, og sælge dem til noget mere budgetvenlige priser end designerne. Bare på billederne ovenfor kan I se espadrilles i Celiné stil, kjole i Stella McCartney stil og nederdel i Marant stil. Selv er jeg ret vild med ankelstøvlerne. I kan finde flere Moss Copenhagen items til lidt billigere penge her. Har I en favorit?

/ sponsoreret af Trendsales

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...