Jeg har ret meget lyst til at få lavet lidt om i min lejlighed. Altså ikke de store projekter, men lidt nye møbler og sådan. Derfor har jeg også sat nogle af mine møbler til salg, så nye kan komme ind. Jeg har både været på Pinterest og på bo-flot.dk for at finde inspiration til indretning og nye møbler. Jeg vil gerne have et par nye stole magen til to af dem jeg har i forvejen fra Kartell. De fylder ret meget i min lille stue, så derfor skal mit sofabord sælges, så jeg kan få et ind der er lidt mindre. Hos Bo-flot har de stort udvalg af sofaborde. I kan finde dem her. Jeg overvejer lidt et lille rundt et med tre ben. Desuden vil jeg gerne have en knagerække i træ – gerne lidt i industri stil ligesom stilen på collagen ovenfor. Lamper har jeg næsten lige fået, så dem glæder jeg mig til at få hængt op. De er også lidt i stil med dem på collagen. Jeg er ret vild med industri looket. Det giver sådan en god rå kontrast til ens bløde pyntepuder, stearinlys og tæpper, og så kan jeg super godt lide hvis der er en historie med tingene. F.eks. gamle apoteker skuffer og lamper fra en gammel fabrik.  Der er bare noget over det.

Jeg smider gårsdagens outfit på bloggen i morgen.

/ I samarbejde med Bo-flot.dk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...